Kemp & Lauritzens energidag i FanLab

Kemp & Lauritzen inviterede torsdag d. 27/9, 9 udvalgte kunder ind til en snak om energioptimering. Denne gang blev arrangementet afholdt hos ebmpapst Denmark, på Vallensbækvej i Brøndby.

Formålet med energidagen var at få rettet opmærksomheden mod, hvilke muligheder der er for at få optimeret nuværende tekniske installationer. For at tale mere om det havde Kemp & Lauritzen inviteret flere eksperter og leverandører ind, så disse kunne give deres bud på den nuværende udvikling indenfor energioptimering.

Spar på forbruget

SPAR 20-50 PROCENT

Virksomheder kan generelt spare 20-50 % af energiforbruget ved at optimere eksisterende tekniske løsninger. Investeringer, der tjenes hjem på kun ganske få år. Vi har erfaringen og ved, hvad det kræver for at opnå omfattende besparelser uden at forstyrre den daglige drift. Og vi leverer præcis det, du har brug for. ”Har du råd til at lade være”, spørger Kemp & Lauritzen

Sektionsopdelt lys og lyssensorer fra Brødrene Dahl

Efter den fælles morgenmad i FanLab startede Brødrene Dahl ud med et indlæg om de forskellige typer af varmepumper. Der blev forklaret om selektivitet i pumperne samt informeret om de tilskudsmuligheder kunderne kan opnå til el-opvarmede boliger. Kort efter Brødrene Dahl, var det Solar der kunne glæde de deltagende med den nyeste viden om LED teknologi. Her var emner som sektions opdelt lys og lyssensorer relevant da der blev talt om styring af lys.

Besparelser med ebmpapst

Efter kaffepausen var det ebmpapst der kom på banen med deres ekspertviden om energieffektive ventilatorer. Her blev de deltagende klogere på hvordan ebmpapst griber energi-markedet an. Her blev det blandt andet fremlagt hvordan de sikrede at deres produkter og teknologi levede op til alle standarder og samtidig sikrer kunderne store besparelser.

Energidag i Fanlab

Nyt om energitilskud

Kemp og Lauritzen lukkede arrangementet af med et indlæg om tilskudsmuligheder. De fremlagde hvordan kunderne generelt kunne drage fordele af energitilskud, men også til deres nye anlæg, som vagte stor interesse hos de deltagende.

Dagen endte godt ud med fælles frokost, hvor der var plads til spørgsmål og smalltalk i de inspirerende lokaler i Brøndby.

Et vellykket arrangement

”Arrangementet forløb rigtig godt. Det var en meget informativ dag hvor der kom forskellige vinkler på noget af det vi alle kender så godt, besparelsespotentiale ifm. tekniske installationer, hvilket jo også var målet med hele arrangementet”, siger Jens Hedegaard fra ebmpapst Denmark.