Ny viden til den nye generation

Ny viden til den nye generation
Produktchef Henrik Dahl Thomsen og Markedschef Jens Hedegaard, sammen med elever fra Roskilde tekniske skole, ved afholdelse af seminar i FanLab

Opdatering på virkningsgrader og energibesparelser

FanLab åbnede i fredags endnu engang op for læring, innovation og teknik. Denne gang var det elever og lærer fra Roskilde tekniske skole, der på et seminar blev opdateret på virkningsgrader og energibesparelser.

Elever fra Roskilde tekniske skole til seminar i FanLab

Fremtidens klimahelte

På Roskilde Tekniske Skole, uddanner de på VVS-Energi, en masse unge specialister i ventilation, ventilationsanlæg og indregulering mm.

Se uddannelsen her

Morgenfriske og næsten færdige

Sammen med lærer Rasmus Koch, dukkede en større flok morgenfriske og næsten færdige elever op i FanLab på Vallensbækvej i Brøndby. FanLab åbnede tidligere på året op for sine 200 kvm store lokaler, hvor innovation og teknik er i fokus. Åbningen har været en succes, som Roskilde Tekniske Skole nu kunne bruge til undervisningen.

Udnyttelse af teknologien

Formålet med seminaret var at inddrage skolens elever i den løbende udvikling af ventilatorer. Produktchef Henrik Dahl Thomsen og Markedschef Jens Hedegaard fra ebmpapst, gav dem derfor en opdatering på de dele der indgår i en ventilator. I samme ombæring fik eleverne en forståelse for hvordan ebmpapst har valgt at udnytte teknologien i deres ventilatorer, til at opnå bedre virkningsgrad og energibesparelse.

Roskilde Tekniske skole på besøg i FanLab
Tv. Jens Hedegaard og th. Henrik Dahl Thomsen

God feedback, gør at vi fortsætter

Det var bestemt kompetente folk der var mødt op til seminaret mener Henrik Dahl Thomsen. “Vi fik en masse gode spørgsmål, og interessen var stor”. God feedback gør at vi fortsætter med at stille op med lignende seminarer og minikurser, hvor vi kan målrette os gæsternes behov”.